In cadrul restaurantului nostru exista preparate cu potential alergenic. In cazul in care sunteti intolerant sau alergic la un aliment, va rugam sa consultati personalul restaurantului inainte de a comanda un preparat. De asemnea, puteti consulta si urmatoarea lista:
Cereale care contin gluten: Grau, Secara, Orz, Ovaz si derivati
Crustacee si produse derivate
Moluşte şi produse derivate
Peste si produse derivate
Oua si produse derivate
Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
Arahide si produse derivate
Fructe cu coaja lemnoasa: Migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), precum și produse derivate
Seminte de susan si produse derivate
Soia si produse derivate
Lupin şi produse derivate
Telina si produse derivate
Mustar si produse derivate
Dioxid de sulf şi sulfati‚ în concentratii‚ de peste 10 mg/litru