Se afla in Remetea Mare, Judetul Timis, pe drumul European E70, in complexul Concaului Ambrozy.
Conacul Ambrozy din Remetea Mare, judetul Timis, este o cladire istorica remarcabila, construita in anul 1820 de baronul Ludovic (Laszlo) Ambrozy, membru al unei familii nobiliare inobilate in 1610 de regele Matei al II-lea. Familia Ambrozy a jucat un rol semnificativ in istoria localitatii Remetea Mare. In 1838, Lajos Ambrozy a devenit jude al comitatului Timis, iar in 1841 a fost numit sef al Camerei de Comert. In 1845, a ocupat functia de loctiitor al prefectului de Timis, iar in 1849 a fost comisar imperial.
In 1846, la invitatia baronului, la conac a avut loc un recital de pian a lui Franz Liszt. Doi ani mai tarziu, in timpul bataliei de la Timisoara, parte a Revolutiei Maghiare din 1848-1849, conacul a servit drept spital, tratand soldatii raniti in lupta. Valoarea conacului a fost recunoscuta de cea mai de seama crama din Timis, Cramele Recas, care au denumit unul din vinurile Sauvignon Blanc dupa numele conacului.
Ulterior, pe domeniu au fost constuite in secolul XX alte cladiri si anexe, iar in 1935 ajunge in posesia lui Bozsak Francisc, iar dupa 1948 a intrat in administrarea Cooperatiei UJCOOP, care a transformat domeniul in complex turistic. De asemenea in curtea domeniului se regasesc specii de arbori seculari protejati.
Pe domeniul conacului se regaseste Hanul Privighetoarea Banatului, care a devenit in perioada comunista un loc de intalnire exclusiv pentru oficialii de rang inalt ai regimului. Dupa 1990, Hanul "Privighetoarea Banatului" si-a deschis portile pentru publicul larg, functionand ca restaurant si loc de evenimente. A devenit rapid un punct de atractie pentru localnici si turisti, oferind preparate traditionale din bucataria banateana si organizand diverse evenimente culturale si sociale. Unul dintre deserturile apreciate de clienti era "Clatite banatene".